H-D Dagen 2019 og Fællestur

Nu er det tid til at vise Kværnen frem :) 

Læs mere 18. aug 19

NATIONAL RUN 2019

Gå ikke glip af en fremragende mulighed for at komme rundt og besøge ALLE distrikterne i Danmark.
Det første National Run der bliver afholdt starter på Bornholm.
Da vi har fået flere tilkendegivelser fra folk der tager derover for at være med fra start (udover  bornholmerne), så er der arrangeret en start/opvarmnings tur, hvor vi skal Bornholm rundt.
Tirsdag d. 20. august, Kl. 18.00, mødes man i Harley klubben, Skansevej 1B, 3700 Rønne
Folk der ikke deltager i National Run, har også muligheden for at møde op alligevel og komme med på en hyggelig fællestur.
Kom glad og vær med til at få en god pre-start på turen.

Officielt starter turen så d. 21/8 i Rønne, der sejles til Ystad kl. 06:30.  På Kastrup Digevej 1, 2770 Kastrup, mødes vi med Sjællænderne og kører derfra ca. kl. 10:00.

Vi lander i klubhuset i Distrikt 1, Truelstrupvejen 4, 4130 Viby, ved 12 tiden til lidt frokost og kører igen kl. 12:45.

Derefter går turen ud over landet med en pause i Sorø og vi møder Fynboerne i Nyborg ca. kl. 17:00.  Vi overnatter hos Distrikt 2, Kertemindevejen 38, 5290 Marslev. Her vil være mad, musik og hygge.

Næste morgen d. 22/8 efter morgenmaden kører vi mod Distrikt Syd, lander på Håndværkersvinget 3, 6360 Tinglev kl. 13:00 til frokost. Kl. 14 kører vi videre mod Distrikt 5, Linåvej 9c, 8600 Silkeborg, hvor vi ankommer ved 18 tiden spiser aftensmad og overnatter her.

Efter morgenmaden næste dag d. 23/8 kører vi mod Nord, hvor vi ankommer til træffet i Distrikt 4 på Fruerlundvej 5, Øster Hurup, 9560 Hadsund ved 15 tiden .

Du kan stå af og på, hvor du har lyst, hvis du ikke har mulighed for at være med på hele turen.

Husk træfudstyr, det er ikke hotelferie.

Vi glæder os til en tur i dejlige Danmark.

Kom frisk

Læs mere 21. aug 19

Den nye bestyrelse 2019

Den nye Bestyrelse valgt på Distrikt GF den 2 febr. med over 110 deltager  flot. tak til jer som kom. og støttede distriktet 

Læs mere 02. feb 19

Fotografering, video, film mv.

Kære medlem, 

Det er i distriktet aftalt, at deltagende medlemmer i klubaftener, ved fællesture, arrangeret ture, event og arrangementer må tåle, at der bliver fotograferet, filmet og lignende ved distriktets arrangementer uden, at det enkelte medlem spørges om samtykke til offentliggørelse på distriktets hjemmeside eller FaceBook side samt HD Journalen.

Såfremt et medlem ikke ønsker, at blive filmet eller fotograferet, er det, det enkelte medlem, der skal rette henvendelse til fotograf eller webmaster for aftale om, ikke at blive offentliggjort på distriktets film, fotos, hjemmeside, FaceBook side og HD Journal.

Bestyrelsen

Læs mere

Love og Regler for Harley-Davidson Club of Denmark

Love & Regler
For
Harley-Davidson Club
of
Denmark
!
Gældende fra 28.april
2018

 

Ligger i Menu OM distrikt sjælland, Nederst et link

Læs mere

FACEBOOK

Kære medlem,

Vi vil gerne invitere dig til distriktets nye Facebook side.

Log ind på Facebook og gå i Facebook´s søgefelt og skriv Harley-Davidson Club of Denmark, så vil du her kunne finde distrikt 1´s Facebook side. Tryk på feltet følg og du vil nu følge distrikt 1´s Facebook side med nyheder, opdateringer, træf, fællesture mv.

Vi håber du syntes om distriktets nye Facebook side og "Like" gerne siden, så andre medlemmer også bliver opmærksom på denne.

Læs mere

Hyggesiden

På denne side finder Du Blue-print, smartphone apps, Regler om hvad Du skal huske når Du skal på tur i Europa og meget andet, send gerne materiale/ links hvis der er noget Du kunne tænke dig på denne side til: webmaster@hdcsj.dk

Læs mere

Ris & Ros

Spørgsmål til: webmaster@hdcsj.dk og bestyrelsen@hdcsj.dk Ris,ros og forslag sendes til: bestyrelsen@hdcsj.dk.

Rygepolitik i klubhuset

Bestyrelsen har vedtaget et generelt rygeforbud i klubhuset jf. Lov om røgfri miljøer.

Rygning er tilladt på klubbens udearealer.

I forbindelse med oprydningsdagen vil tovholder for udearealer indrette et areal for rygerne, såfremt der er opbakning til dette i form af fremmøde. Så kom og giv en hånd med den 25. april 2018.

Beslutningen er taget på baggrund af reglerne i Lov om røgfri miljøer: 

Det følger af lovens § 2, at loven finder anvendelse bl.a. på indendørs lokaliteter hvor til offentligheden har adgang, og serveringssteder.

Hvis der i forbindelse i forbindelse med driften af en forening/klub er ansat eller medvirker personale, vil foreningslokalerne/klublokalerne være omfattet af lovens § 6 om arbejdspladerne. Det er uden betydning, om der er tale om lønnet eller ulønnet beskæftigelse.

Hvis de pågældende foreningslokaler/klublokaler drives som et serveringssted, vil de være omfattet af § 21.

Hvis offentlighede har adgang til de indendørs lokaler, vil de være omfattet af lovens § 18. Det vil sige, at har medlemmerne gæster med i klubhuset eller kærester eller har vi gæster, som kommer forbi uden invitation, betragtes dette som at offentligheden har adgang til klubhuset.

Alle nævnte forhold gør, at rygning ikke er tilladt indendørs.

Det skal samtidig nævnes, jf. § 26, stk. 2, at den bestyrer, der tillader rygning indendørs i strid med reglerne i loven, kan straffes med bøde.

Læs mere

 Bestyrelsen 2019 HDCSJ 

Klubhusets åbningstider (klubaftener)

Sommer: I perioden fra 1. april - 30. September, er der åbent i klubhuset alle tirsdage fra kl. 19.00 - ca. 21.00.

Vinter: I perioden fra 1. Oktober - 30. marts, er der åbent i klubhuset den 1. og 3. tirsdag fra kl. 19.00 - ca. 21.00.

Distriktsmøder

Hver den første tirsdag i måneden, er der Distriktsmøde med fællesspisning for små penge (pt. ca- +/ - .  75,00 kr.).

Fællesspisning kl.18.00, tilmelding i klubhusets bar, eller på sms til: 27608162 , senest kl. 21 .00 søndagen før.

Distriktsmødet starter kl. 19.00.

HUSK : Der er rygning forbudt i Klubhus.

Beliggenhed

Klubhuset er beliggende på Truelstrupvejen 4, 4130 Viby Sjælland.
GPS: 55.529540, 12.021089 - eller 55°31'46.3"N 12°01'15.9"E.
Alle medlemmer er velkomne, der er altid en hyggelig afslappet stemning i klubben, hvor vi kan samles om vore fælles interesse - Harley-Davidson. Vi kan tale om/arangere med andre hvor turene skal gå hen, reparation af Harley'en eller bare komme her for at få en kop kaffe/øl og hygge os et par timer,- så mød op og vær aktivt medlem i H-DCSJ - om ikke andet så kom og vær aktiv bruger af klubhuset.