01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 1, Sjælland
hdcsj.dk / Kalender/aktiviteter / Toy Run 2019

Tilbage (H-DCDK oversigt)   Tilbage (distrikt oversigt)

Toy Run 2019

26 maj 2019

Søndag d. 26. maj 2019

INFO:

køresToyRun-dagen hvor vi gør noget for børn og unge som har det svært.Hvert år kører distrikt 1, Sjælland til en døgninstitution for børn og unge med særlige behov. Når vi ankommer til institutionenfår børnene/de unge mulighed for, at vælge en Harley-Davidson, de kan prøve en tur bag på. Det er til stor glæde for både børnene og deltagerne i arrangementet.

Kom og deltag i en sjov og hyggelig dag med børnene eller de unge.I år skal vi besøge Hjortholm Kostskole, Næstved landevej20, 4250 Fuglebjerg. Ganske kort er der tale om anbragte børn i skolealderen + unge i efterværn. Børnene har en række sociale og indlæringsmæssige vanskeligheder, der i de fleste tilfælde har rod i omsorgssvigt. Børnene er normalt begavede, men de har vanskeligt ved at indlære på grund af at deres øvrige vanskeligheder ”overskygger” evnen til koncentration og indlæring. Donation til Hjortholm kostskole er kr. 100,00 pr. deltagende person.

Der kan kun deltages i dette event mod donation, som går ubeskåret til de unge.

Dette arrangementet er for Harley-Davidson kørere.

Program:Kl. 10.00 Morgenmad og kaffe hos MC Parts, Sydmarken35, 2860 Søborg

Kl. 11.00 Afgang fra MC Parts til Hjortholm kostskoleiFuglebjerg ved Næstved

Kl. Ca 12.30 Hjortholm Kostskole byder velkommen.Vi kører tur med børnene og de unge Der bliver mulighed for, at få, vand og lidt at spise.Harley-Davidson Club of Denmark Distrikt 1,

Sjælland overrækker dagens indsamlede beløb fra deltagerne.

Kl. 15.00 Afgang fraHjortholmkostskole til Køge havn, hvis der er stemning for det, ellers andet mål...