01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 1, Sjælland
hdcsj.dk / Nyheder i distrikt Sjælland / 2015 / Hændelsen efter H-D dagen

Uheld med hest på Valorevej

Tilbage

Omkring sagen med pigen der er faldet af sin hest fordi den blev skræmt af en flok motorcykler søndag d. 9/8 kl. ca 14.00 - 14.30... 

Vi kan som klub/forening på ingen måde påtage os ansvaret for hændelsen. Det er muligt at personerne har været gæster hos os pågældende dag, men vi kan på ingen måde stå til ansvar for hvad vores medlemmer foretager sig på vej til og fra klubbens arrangementer, dette må til enhver tid være en sag mellem de enkelte medlemmer og ordensmagten. Jeg mener man kan sidestille det med en firmafest... Skal firmaet holdes ansvarlig for hvad den ansatte foretager sig i fritiden ?

Vi føler ikke at vi som klub skal gå ind og dække familiens dyrlægeregning, da dette vil kunne opfattes som om vi vedkender os et ansvar !!

Når det er sagt, skal det også siges at alle i bestyrelsen tager skarp afstand fra den opførsel der er blevet udvist. Vi er alle meget chokerede over at folk kan finde på ikke at udvise det fornødne hensyn og at man kan finde på at køre fra sådan en hændelse uden så meget som aflevere navn og telefonnummer.

For at vise at vi ikke er nogle rå afstumpede bikere, men ganske almindelige mennesker der både besidder empati og sympati, vil vi gerne i bestyrelsen starte en indsamling, og dermed prøve at holde familien økonomisk skadefri.

Der kan doneres penge på Mobilepay : 60548465 Skriv "Støt Hesten" i besked til modtager... Der kan også indbetales til vores konto : 1551 7761368 her skal også påføres teksten "Støt Hesten". Det er helt op til den enkelte hvor meget man synes man vil indbetale, personligt har jeg startet indsamlingen ved at indsende 500,-

Et eventuelt overskud vil gå ubeskåret til Dansk Handicaps Idrætsforbunds Rideudvalg.

Med venlig hilsen

Peter Rytter Jensen
Formand Distrikt 1 
Harley-Davidson Club of Denmark